Seizoensplaats


Een leuke seizoensplaats op de veluwe!

Kom ook kamperen op de Veluwe. Onze ruime plaatsen zijn standaard voorzien van 6 ampere stroom. U kunt daarbij kiezen uit zo'n 150 mooie ruime plaatsen. 

Uw eigen vakantieplek midden op de Veluwe

Op Camping De Marshoeve hebben we zo´n 150 seizoenplaatsen. De plekken zijn ruim van opzet met voldoende privacy. Een bijzet tentje is toegestaan. Een heel seizoen lang genieten van vele mini vakanties, dat is het ultieme onthaasten. Zo bent u er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit.

De seizoenplaatsen zijn beschikbaar van 1 april tot 1 oktober. Het is ook mogelijk om in overleg in het winterseizoen de caravan op de plaats te laten staan, dus zonder zorgen kunt u het jaar erop weer aan een volgend seizoen beginnen.

Kindvriendelijke camping

Kinderen en kleinkinderen zullen zich geen moment vervelen op onze camping. Alle schoolvakanties komen de campingvriendjes en -vriendinnetjes ook naar de camping. Samen beleven ze de leukste avonturen  in het zwembad met kinderbad of in de speeltuin of lekker voetballen op het sportveld.

Geniet van alle faciliteiten

En zelf? Zelf zit je natuurlijk heerlijk onder de luifel, te genieten van een kopje koffie of een pilsje. Even kletsen met de buren, 's avonds de BBQ aan, wat wil een mens nog meer? Een seizoenplaats wordt zo al snel heel vertrouwd en één groot feest.

Terug naar overzicht