Algemene informatie


AED
Deze kunt u vinden naast de receptie. Met dit toestel is het mogelijk om een persoon met een circulatiestilstand het hart weer in normaal ritme te brengen. De AED zit in een kast met een code erop dus wanneer er gereanimeerd gaat worden bel dan ook 1 van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen en de hulpdiensten die onderweg zijn kunnen leiden naar de plek waar hulp nodig is.

Receptie: 055-5051610. 

Auto
Houdt u zich aub aan de snelheid en rijd stapvoets. Kinderen vliegen zo voor uw auto langs. Wanneer u de auto wilt wassen doe dit bij een autowasstraat en niet op de camping. Parkeer uw auto goed aan de kant zodat er ten alle tijden iemand langs kan.

Bezoek en Logees
Wanneer u bezoek krijgt die blijft overnachten dient u dit  te melden bij de receptie. 

Elektra
Alles plaatsen zijn voorzien van 6 ampère 

Fietsverhuur
Fietsen kunt u huren bij Alberts tweewielers en bij van Ark tweewielers. 

Gasflessen
Gasflessen zijn tegen inlevering van een lege gasfles te koop bij de receptie. 

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen kunt u afgeven bij de receptie. Verloren voorwerpen kunt u opgeven bij de receptie. Vergeet u dit niet want soms komen voorwerpen na een aantal weken toch weer terecht. 

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en geen overlast bezorgen voor de medekampeerders. U dient wel een hondenpoepzakje of een schepje mee te nemen als u uw huisdier uitlaat. Honden kunt u uitlaten buiten de camping.

Huisvuil
Op het parkeerterrein naast de receptie staan containers. Deze zijn bedoeld voor huisvuil, plastic, oud papier en glas. Op elke container staat een bord wat er in gegooid mag worden.De containers zijn door de week geopend van 8:00 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 20:00 uur. Grof vuil dient u zelf af te voeren. 

Horeca
De openingstijden van de kantine staan op de deur aangegeven. 

Internet
Op het terras en in de kantine kunt u gebruik maken van gratis wifi. Wanneer u op uw eigen plaats wifi wilt dient u uw eigen bundel te gebruiken.

Parkeren
U mag de auto bij uw tent of caravan parkeren mits hij op de plaats staat en de buren er geen last van hebben. U mag ook de auto op de parkeerplaats zetten. Zet de auto niet op een lege plaats. 

Open vuur
Vuurkorven en open vuur is verboden. Barbecueën is toegestaan mits u een emmer water bij de hand heeft en wanner het niet te droog is. Wanneer het code rood is staat dit aangegeven bij het toiletgebouw en bij de slagboom. 

Post
De post wordt in de brievenbussen bij de slagboom gedaan waar de eerste letter van uw achternaam op staat. (vb. Jansen gaat in de J.) 

Receptie
In de receptie vindt u allerlei informatie over de camping, de omgeving, bezienswaardigheden en nog veel meer. Ook kunt u hier boeken lenen. De openingstijden hangen op de deur. 

Rust

Wij verzoeken u tussen 23:00 uur en 7:00 uur de rust uren te respecteren en dan ook geen lawaai te maken. Houd rekening met uw medekampeerders. 

Slagboom
De slagboom werkt met een pasje deze kunt u kopen/huren bij de receptie maximaal 2 per plaats. 

Supermarkt
In het dorp bevindt zich een spar supermarkt die het gehele jaar 7 dagen in de week geopend is.  

Toiletgebouw
Douchen en gebruik van warm water werkt volgens het Sep-Kaart systeem. U kunt deze Kaart tegen betaling opladen bij de receptie,vervolgens wordt er afgewaardeerd naar verbruik. Kinderen onder de 6 jaar mogen niet zonder toezicht in het toiletgebouw komen. Zorg er samen met uw medemens voor dat u het toiletgebouw schoon en netjes houdt. Het is geen speeltuin of hangplek. Het is verboden om in het toiletgebouw te roken. 

Wasserette
Bij de receptie kunt u munten kopen voor de wasmachines (incl. waspoeder) en droogtrommel. 

Zwembad

We hebben een buitenzwembad op de camping die verwarmd wordt door zonnecollectoren. Zwemmen is op eigen risico. De openingstijden hangen bij het zwembad en op het prikbord naast de slagboom.

 

Wij hanteren de recron voorwaarden
Bij vroegtijdig vertrek vervallen alle rechten op de plaats. Dit geldt eveneens voor het niet tijdig nakomen van de betalingsverplichtingen.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor vermissingen, diefstal, schade aan eigendommen van gasten of bezoekers van gasten alsmede ongevallen die hen overkomen.

U kunt bij ons geen annuleringsverzekering afsluiten maar om eventuele hoge kosten te beperken bij annulering of vroegtijdig vertrek adviseren wij u een annuleringsverzekering elders af te sluiten.