Camping in de buurt van Brummen gezocht?


Op zoek naar een camping in Brummen? Dan bent u bij Camping de Marshoeve aan het juiste adres. Onze camping in de buurt van Brummen, gelegen aan de rand van het bos. Genieten van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving.

Een gezins- en speelvriendelijke camping

Camping de Marshoeve is een echte familiecamping. Veel gezinnen komen bij ons op de camping hun vakantie vieren. Ouders komen hier heerlijk tot rust in de mooie natuur en camping met alle benodigde faciliteiten, terwijl kinderen zich helemaal kunnen uitleven bij De Marshoeve. Ons animatieteam staat dagelijks klaar voor de kinderen en er zijn tal van speelplekken, zoals speeltuinen, de kidsclub en het zwembad. Uw kinderen zullen zich op onze camping meer dan prima vermaken en kunt ervoor kiezen om lekker met de kids mee te tieren of om u heerlijk terug te trekken en uw rust te pakken. Laat de kinderen in dat geval maar aan ons over, want Camping de Marshoeve is absoluut een heerlijke gezinscamping in de buurt van Brummen.

Wat heeft Camping de Marshoeve te bieden?

Camping de Marshoeve in de buurt van Brummen is een rustige en gezinsvriendelijke camping gelegen op loopafstand van het dorpje Loenen. Het is heerlijk genieten van de natuur en de vrijheid aan de rand van de bossen. Om de kinderen te vermaken op onze camping nabij Brummen hebben wij een enthousiast animatieteam die de kinderen de hele dag vermaakt. Met leuke dagactiviteiten, (avond)shows en meer worden de kinderen goed vermaakt op basis van hun interesses per leeftijdscategorie. Het recreatieteam is aanwezig tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de gehele zomervakantie.

Een aantal voorbeelden van wat de Marshoeve wel niet allemaal te bieden heeft aan de gasten:

  • Een ruim en leuk speelveld voor de kinderen
  • Grote en mooie plaatsen
  • Een leuk zwembad
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers
  • De Marshoeve is een schitterende camping dicht bij Brummen

De omgeving van Camping de Marshoeve

In de nabije en wijde omgeving van Camping de Marshoeve is genoeg te doen. U kunt buitengewoon veel dagjes weg plannen en erop uitgaan. U kunt op loopafstand uitstapjes maken naar het dorpje Loenen en de camping is omringt door bos, natuur en vrijheid. Ook andere omliggende dorpen zoals Hoenderloo en Ede zijn prima te bezoeken vanaf onze camping nabij Brummen. Kies qua uitstapjes bijvoorbeeld voor de Apenheul of Paleis Het Loo in Apeldoorn of voor overdekt subtropisch zwemparadijs de Scheg in Deventer. Liever meer zien van de natuur? Kies dan voor een wandeling door de schitterende natuurgebieden de Posbank of Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Honden zijn welkom

Hoort uw hond ook bij het gezin en kunt u pas spreken van een gezinsvakantie als de hond ook mee op vakantie is? Dan heeft u uw camping voor aankomende vakantie gevonden, want honden zijn van harte welkom op Camping de Marshoeve! Wij zijn een hond vriendelijke camping waar we – om wel rekening te blijven houden met iedereen – zelfs aparte hondentoiletten hebben gecreëerd. Zo kunnen alle kinderen ook nog overal veilig spelen. Daarnaast hebben we gezorgd voor ruime staanplaatsen, zodat zowel u en uw hond als de buren voldoende ruimte en afstand van elkaar hebben. Wij weten zeker dat u en uw hond(en) een heerlijke vakantie gaan hebben op Camping de Marshoeve. Met de prachtige natuur in de omgeving en vele mogelijke wandelroutes, komt iedereen aan zijn trekken deze vakantie.

Interesse in een vakantie op een camping in de buurt van Brummen?

Lijkt een vakantie op Camping de Marshoeve u wat? Neem dan vandaag nog contact met ons op en reserveer uw plek voor dit jaar bij de camping in de buurt van Brummen!