Op zoek naar een camping in de buurt van Laag-Soeren?


Bent u op zoek naar een camping in Laag-Soeren om aankomende vakantie heerlijk uw vakantie te vieren? Bij Camping de Marshoeve bent u aan het juiste adres. Onze camping in de buurt van Laag-Soeren is gelegen aan de rand van het bos op de Veluwe. Het is hier heerlijk genieten op de camping en u hebt alles wat u nodig heeft in de buurt of op de camping zelf. Maak kennis met deze rustige en kindvriendelijke camping nabij Laag-Soeren en kom genieten van een onvergetelijke vakantie in alle rust in een prachtig gebied in Gelderland. Voor een goede vakantie hoeft u niet ver weg te gaan! Ontdek Camping de Marshoeve.

De Marshoeve, de gezinsvriendelijke camping in de regio van Laag-Soeren

Camping de Marshoeve, gelegen in de buurt van Laag-Soeren, is een rustige en gezinsvriendelijke camping gelegen op loopafstand van het dorpje Loenen. Aan de rand van de bossen is het heerlijk genieten van de natuur en vrijheid die u hier in overvloed heeft. U kunt heerlijk fietsen en wandelen in dit gebied en de omliggende dorpjes bieden genoeg moois om te bekijken en te bezoeken.

Om de kinderen te vermaken op onze camping in de buurt van Laag-Soeren hebben wij een enthousiast animatieteam dat de kinderen de hele dag vermaakt. Bij het animatieteam zijn de kinderen lekker creatief bezig en aan het knutselen of lekker actief buiten op de camping opdrachten en spelletjes aan het doen. Onze kidsclub is open voor diverse leeftijden en we passen onze activiteiten aan op de groep kinderen op dat moment. Uw kinderen zijn absoluut in goede handen bij ons animatieteam en zullen zich zeker vermaken! En als uw kinderen zich vermaken met ons animatieteam, kunt u in alle rust genieten van een eigen ontspanningsmoment, zoals dat hoort op vakantie!

De voordelen van deze camping nabij Laag-Soeren

Camping de Marshoeve is een zeer toegankelijke camping waar je heerlijk met het hele gezin kunt verblijven. Zelfs de hond mag bij ons mee op vakantie! Als dat geen echte gezinsvakantie is 😊. U kunt zelf een mooie plaats uitzoeken via de plattegrond van onze camping en kiezen uit seizoens- of jaarplaatsen. Voor vragen over de jaarplaatsen mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Een aantal voordelen van wat Camping de Marshoeve u als gast te bieden heeft:

  • Een groot speelveld voor de kinderen
  • Een leuk zwembad
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers
  • Ruime en mooie campingplaatsen
  • Een campingwinkel, cafetaria en een gezellig terras
  • Wasserette met droogtrommels
  • AED
  • Heel veel prachtige natuur
  • Honden zijn van harte welkom
  • Kortom: Camping de Marshoeve is een schitterende camping in Loenen!

Interesse in een vakantie op een camping in de buurt van Laag-Soeren?

Heeft u interesse in een vakantie op Camping de Marshoeve in Loenen? Reserveer uw plek voor dit jaar door vandaag nog contact met ons op te nemen! U kunt via de plattegrond op onze website zelf een seizoens- of jaarplaats selecteren. Reserveren kan geheel online via onze website. Heeft u toch een vraag of wilt u graag even contact met ons opnemen in verband met een persoonlijk verzoek of een andere kwestie? Dan mag u ons natuurlijk altijd even mailen of bellen: info@marshoeve.nl / 055 - 505 16 10. We helpen u graag goed verder, zodat u een heerlijk verblijf bij ons zal hebben! U bent van harte welkom op Camping de Marshoeve nabij Laag-Soeren.