Camping in de buurt van Velp gezocht?


Als je op zoek bent naar een leuke camping in Velp voor het hele gezin, dan ben je bij Camping de Marshoeve zeker aan het juiste adres: onze camping in de buurt van Velp, gelegen aan de rand van het bos. Wanneer u naar Camping de Marshoeve komt weet u zeker dat u gaat genieten van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving. Er is genoeg te beleven op de camping zelf, maar in de omgeving kunt u ook van alles ondernemen. Het is uiteraard maar net wat u wilt. Zo bent u al snel in het dorpscentrum en kunt u na het avondeten bijvoorbeeld nog eventjes een ijsje halen. Graag vertellen we u meer daarover.

De Marshoeve, de gezinsvriendelijke camping in de regio van Velp

Door de jaren heen hebben al ontelbaar veel gezinnen bij ons verbleven. Door onze jarenlange ervaring als camping weten we goed wat een gezin nodig heeft en wilt. Daar houden we altijd rekening mee. Camping de Marshoeve in de buurt van Velp is een rustige en gezinsvriendelijke camping gelegen op loopafstand van het dorpje Loenen. Het is heerlijk genieten van de natuur en vrijheid aan de rand van de bossen. Om de kinderen te vermaken op onze camping in Loenen hebben wij een enthousiast animatieteam die de kinderen de hele dag vermaken. Wel zo leuk! En, wilt u als vader of moeder eventjes een uurtje voor uzelf? Ook dat kan! Op de camping zelf, maar misschien wilt u wel eventjes een wandeling maken in de prachtige omgeving.

Onze voordelen

Bij een camping is het belangrijk dat de service hoogwaardig is, net zoals een goede hygiëne ook belangrijk is. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Echt aan alles is gedacht. Vertrouw bij ons op onder andere de volgende voordelen:

  • Groot speelveld voor de kinderen;
  • Een leuk zwembad;
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers;
  • Ruime en mooie plaatsen;
  • De Marshoeve is een schitterende camping in Loenen.

Wilt uw kind al lange tijd naar een manege? En wilt u naar de sauna? Het kan allemaal. In onze omgeving is het allemaal te beleven. Heeft u vragen over alle activiteiten? Stel ze dan gerust!

Interesse in een vakantie op een camping in de buurt van Velp

Wilt u weten wat de mogelijkheden van Camping de Marshoeve zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat u direct uw plek kunt reserveren.