In de natuur kamperen in de buurt van Apeldoorn?


Wilt u graag op kampeervakantie of een weekendje (met de kinderen) kamperen in de buurt van Apeldoorn? Dan kunt u terecht bij Camping de Marshoeve in Loenen! Onze camping ligt op de Veluwe in een zeer bosrijke omgeving. Camping de Marshoeve biedt gasten een mooie combinatie van rust en natuur en een gezellige omgeving met leuke dorpjes en steden.

Voor ieder wat wils op Camping de Marshoeve

Iedere camping beschikt natuurlijk over bepaalde voordelen, maar daarom biedt Camping de Marshoeve graag in ieder geval voor ieder wat wils! Zowel aan de kinderen als aan de volwassenen die bij ons komen kamperen is gedacht. Voor de kinderen is er uiteraard een enthousiast animatieteam aanwezig (in het hoogseizoen) en zijn er elke dag verschillende activiteiten te beleven. Verder is onze camping voorzien van alle gemakken:

  • Een groot speelveld voor de kinderen
  • Een zwembad (deels verwarmd) met ligweide
  • Ruime staplaatsen
  • Schone toiletgebouwen
  • Een wasserette met droogtrommels
  • Een cafetaria
  • Wifitenne (tegen betaling)
  • Persoonlijke aandacht van onze enthousiaste medewerkers
  • Voldoende activiteiten

Activiteiten

Mede dankzij het animatieteam dat bij ons op de camping werkzaam is in het hoogseizoen, kunnen we vele activiteiten aanbieden voor onze gasten. Voor een overzicht van onze eigen activiteiten kunt u onze website raadplegen en eenmaal op de camping kunt u ons personeel vragen en het activiteitenbord bekijken.

Daarnaast informeren we u graag over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Loenen en Apeldoorn. Komt u bij ons kamperen, dan bent u op loopafstand verwijderd van het dorpje Loenen. De rest van de nabije omgeving bestaat uit bos, natuur en alle vrijheid. Andere omliggende dorpen zijn Klarenbeek en Ede, beide ook prima te bezoeken vanaf onze camping. Ons enthousiaste medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden in de omgeving bij uw aankomst. Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld musea of historische centra? Vraag ons gerust wat de mogelijkheden zijn in de omgeving.

Kamperen leuk voor het hele gezin!

Wellicht bent u hartstikke bekend met kamperen en weet u al hoe leuk dit is voor het hele gezin. Zo niet, dan hopen we dat u graag kennis wilt maken met kamperen bij ons in de buurt van Apeldoorn. Wanneer de kinderen zich vermaken bij het zwembad, het animatieteam of in de speelweide, kunt u heerlijk ontspannen onderuit liggen en genieten van alle rust. Kamperen is gezellig en u kunt het zo gek of rustgevend maken als u zelf wilt!

Interesse in een kampeervakantie bij Apeldoorn?

Als u interesse heeft in kamperen nabij Apeldoorn op Camping de Marshoeve, bent u van harte welkom! Voor meer informatie over onze faciliteiten, staplaatsen, activiteiten, prijzen en meer, kunt u onze brochure opvragen. Via onze website kunt u zelf makkelijk reserveren voor komend seizoen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.