kamperen hoenderloo


Wilt u graag kamperen nabij Hoenderloo? Bij Camping de Marshoeve in Loenen kunt u met heel het gezin of een ander gezelschap terecht. Onze camping ligt op de Veluwe en is daardoor omringt door veel groen. De camping is gelegen aan de rand van het bos op de Veluwe. Hier kunt u heerlijk genieten van een fijne vakantie in een rustige en natuurrijke omgeving. Tegelijk beloven we u dat er genoeg te beleven is voor kinderen dankzij ons enthousiaste animatieteam!

De gezinsvriendelijke camping op de Veluwe nabij Hoenderloo

Kamperen nabij Hoenderloo doet u met het hele gezin gezellig op Camping de Marshoeve. Onze camping is gezinsvriendelijk, want bij ons kan het hele gezin zich vermaken op een rustige camping. U verblijft op loopafstand van het dorpje Loenen en bent omringt door bos, natuur en vrijheid. Ook andere omliggende dorpen zoals Hoenderloo en Ede zijn prima te bezoeken vanaf onze camping. De kinderen kunnen zich op Camping de Marshoeve vermaken met ons enthousiaste animatieteam. Zij weten de kinderen op elk moment van de dag te vermaken! En als uw kinderen zich vermaken met ons animatieteam, kunt u in alle rust genieten van een eigen ontspanningsmoment, zoals dat hoort op vakantie! Met het hele gezin kamperen vlakbij Hoenderloo op de Veluwe is nog nooit zo gezellig en ontspannen geweest!

Kamperen vlakbij Hoenderloo

Camping de Marshoeve biedt haar gasten ongelooflijk veel en vooral: voor ieder wat wils. Op onze camping vindt u onder andere:

  • Een royaal zwembad
  • Ruime en mooie staplaatsen
  • Een groot speelveld voor de kinderen
  • Wasserette met droogtrommels
  • Een cafetaria
  • Flora en fauna park
  • Wifitenne (tegen betaling)
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers

Interesse in een kampeervakantienabij Hoenderloo

Heeft u interesse in kamperen vlakbij Hoenderloo op Camping de Marshoeve? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op voor het reserveren van uw plek voor dit jaar! U kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen en u kunt direct de brochure met meer informatie aanvragen.