Kindercamping in Apeldoorn gezocht?


Bent u op zoek naar een rustige maar kindvriendelijke camping in Apeldoorn of omgeving? Dan zit u bij Camping de Marshoeve in Loenen helemaal goed! Op onze kindercamping vlakbij Apeldoorn kunt u een rustgevende en natuurrijke vakantie combineren met bezoekjes aan gezellige steden zoals Apeldoorn en Ede.

Onze camping ligt op de Veluwe aan de rand van het bos. Hier kunt u heerlijk genieten van een fijne vakantie in een rustige en natuurrijke omgeving. Tegelijk is er genoeg te beleven voor kinderen dankzij ons enthousiaste animatieteam! Gezellig met het hele gezin genieten op een kindercamping vlakbij Apeldoorn doet u daarom op Camping de Marshoeve.

Voordelen van dekindercamping bij Apeldoorn

Kindercamping de Marshoeve biedt graag voor ieder wat wils op de camping. Zo vindt u onder andere:

  • Ruime staplaatsen
  • Een groot speelveld voor de kinderen
  • Een royaal zwembad
  • Een cafetaria
  • Flora en fauna park
  • Wasserette met droogtrommels
  • Wifitenne (tegen betaling)
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers

Bekijk onze website voor activiteiten rondom de kindercamping en in Apeldoorn. De camping ligt op loopafstand van het dorpje Loenen en is omringt door bos, natuur en vrijheid. De kinderen kunnen zich zelfstandig en onder begeleiding van ons animatieteam ook prima vermaken. Onze medewerkers vertellen u bij aankomst graag over de mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft.

De gezinsvriendelijke camping

Ons animatieteam weet de kinderen op elk moment van de dag te vermaken! Ondertussen kunt u in alle rust genieten van uw eigen ontspanningsmoment. Met het hele gezin valt te ontspannen op onze kindercamping nabij Apeldoorn!

Ik wil naar de kindercamping bij Apeldoorn

Heeft u interesse in onze kindvriendelijke camping vlakbij Apeldoorn; Camping de Marshoeve? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op voor het reserveren van uw plek voor dit jaar! Voor vragen of een brochure met meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.