Speciale kindercamping bij Arnhem


Wilt u met het gezin of een ander gezelschap kamperen op de Veluwe? Bij Camping de Marshoeve zit u dan helemaal goed. En een groot voordeel van onze camping is dat het een kindercamping is nabij Arnhem. Dit betekent dat onze camping op de Veluwe, gelegen aan de rand van het bos, allerlei faciliteiten beidt voor kinderen zodat zij een onvergetelijke vakantie hebben! Voor alle andere gezinsleden is er ook genoeg te ontdekken, maar tegelijkertijd straalt Camping de Marshoeve rust uit. Door de rustgevende omgeving en al het groen kunt u hier ook heerlijk ontspannen. Op de Veluwe kunt u heerlijk genieten van een fijne vakantie in een rustige omgeving.

Kamperen op de Veluwe met het gezin

Camping de Marshoeve is een gezinsvriendelijke camping op de Veluwe. Bij ons kan het hele gezin zich vermaken op een rustige kindercamping nabij. U kampeert op loopafstand van het dorpje Loenen en bent omringt door bos, natuur en vrijheid. De kinderen kunnen zich elke dag op Camping de Marshoeve vermaken met ons enthousiaste animatieteam. Zij staan klaar voor de animatie van uw kids en ze weten de kinderen op elk moment van de dag te vermaken! En als uw kinderen zich vermaken met ons animatieteam, kunt u in alle rust genieten van een eigen ontspanningsmoment, zoals dat hoort op vakantie! Met het hele gezin kamperen is nog nooit zo gezellig en ontspannen geweest!

Waarom Camping de Marshoeve op de Veluwe?

Camping de Marshoeve biedt haar gasten ongelooflijk veel en vooral: voor ieder wat wils, waardoor kamperen op de Veluwe een ware belevenis is voor ieder gezinslid. Op onze kindercamping in de buurt van Arnhem vindt u bijvoorbeeld:

  • Ruime en mooie staplaatsen
  • Een royaal zwembad (ook verwarmd) met ligweide
  • Een groot speelveld voor de kinderen
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers
  • Wasserette met droogtrommels
  • Een cafetaria
  • Een gezellig terras
  • Flora en fauna park
  • Wifitenne (tegen betaling)

Ik heb interesse in de kindercamping op de Veluwe

Heeft u interesse in een vakantie op Camping de Marshoeve op de Veluwe? Neem dan gerust contact met ons op voor het reserveren van een plekje op de kindercamping bij Arnhem. U kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen. Wilt u direct meer informatie over Camping de Marshoeve? Vraag dan nu een brochure aan. We zien u graag op de Veluwe!