Gezellige kindercamping Veluwe


Bent u op zoek naar een zeer kindvriendelijke camping waar uw kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en waar ze veilig kunnen spelen zonder dat u er telkens met een toeziend oog bij hoeft te zijn? Dan biedt onze kindercamping op de Veluwe uitkomst. Camping de Marshoeve in Loenen is perfect voor het hele gezin. Iedereen kan zich op onze kindercamping op de Veluwe vermaken en er is altijd een juiste balans tussen gezelligheid en ontspanning te vinden als u met de kinderen bij ons uw vakantie viert.

Kom genieten op dé kindercamping op de Veluwe

Op onze camping kunt u een rustgevende en natuurrijke vakantie combineren met bezoeken aan gezellige steden. Wilt u dit even zonder de kinderen doen, maar er wel zeker van zijn dat ook zij zich optimaal vermaken en dat u ze met een gerust hart op de camping kunt laten spelen? Geen zorgen, want met ons enthousiaste animatieteam is er altijd wat te beleven voor de kinderen! Zij weten de kinderen op elk moment van de dag te vermaken! En als uw kinderen zich vermaken met ons animatieteam, kunt u in alle rust genieten van een eigen ontspanningsmoment, zoals dat hoort op vakantie! U kunt op loopafstand uitstapjes maken naar het dorpje Loenen en bent omringt door bos, natuur en vrijheid. Ook andere omliggende dorpen zoals Hoenderloo en Ede zijn prima te bezoeken vanaf onze camping.

De voordelen van Camping de Marshoeve

Camping de Marshoeve biedt graag voor ieder wat wils op de kindercamping op de Veluwe. Zo vindt u onder andere:

  • Een royaal zwembad
  • Ruime en mooie staplaatsen
  • Een groot speelveld voor de kinderen
  • Wasserette met droogtrommels
  • Een cafetaria
  • Flora en fauna park
  • Wifitenne (tegen betaling)
  • Persoonlijke aandacht van de medewerkers

Plekje reserveren op de kindvriendelijke camping?

Heeft u interesse in de kindercamping op de Veluwe; Camping de Marshoeve? Hier kunt u direct een campingplaats reserveren, maar u kunt ook meer informatie opvragen (brochure) en contact met ons opnemen. Heeft u vragen? Stel ze gerust, want we helpen u graag aan een uitstekende vakantie!